Minust

Gerly Truuväärt -  Rainer Kägo - Allan Oolo

 

 

Peale Tartu Ülikooli Riigiteaduste eriala lõpetamist 2010. aastal sain aru, et see ikkagi ei olnud päris see eriala, mida oleksin tahtnud ülejäänud elu teha. Ja 2 aastat hiljem läbi erinevate elu keerdkäikude leidsin end Barcelonast, kus alustasin kiropraktika õpinguid, mis kestsid 5 aastat. Tol ajal tundus 25. aastasena nii pikki õpinguid alustades, et ma olen jube vana, aga täna on mul väga hea meel, et see mu meelt ei heitnud.

Õpingute lõpetades olin juba väikese tütre ema ja kolisime perega Hollandisse, kus töötasin kokku 2 ja pool aastat ning meie perre liitus ka teine tüdrukuke.

Kiropraktikuks saamisel ajendas mind omandada oskus aidata inimesi efektiivselt ning aidata parandada nende elukvaliteeti. See sama motivatsioon on mind suunanud ka end edasi arendama – olen omandanud ka kraadidiplomi funktsionaalse neuroloogia alal (loe lähemalt siit) ning olen sama (USA) ülikooli poolt akrediteeritud õppes praegu omandamas funktsionaalset meditsiini, et ka sellealane kraadidiplom ära teha.

 

 

 

Scroll to Top